Claudia Vos Fotografie

Leuk dat je hier komt kijken!

Even iets over de oorsprong van mijn passie.
Mijn vader is al op jonge leeftijd begonnen met fotograferen, jaren 30 vorige eeuw, ik heb nog glazen negatieven van hem op zolder liggen, foto boven is van hem, een tafereel waar mijn opa bij zijn paard en wagen staat. Vroeger heb ik ook wel eens met onze agfa box gefotografeerd en later regelmatig zijn spiegelreflex ter hand genomen tot ik op 12 jarige leeftijd mijn eerste camera kreeg.
Een Rollei 35, een handige compacte camera waarmee ik geleerd heb hoe je diafragma en sluitertijd gebruikt, de huidige M-stand zeg maar. Nu fotografeer ik met een Canon en heb daar oa een macro lens bij.

Macrofotografie is één van de onderwerpen die mij erg aanspreken. Ik vind het heerlijk om in de natuur bezig te zijn met mijn passie, dan kan ik alles om mij heen vergeten en genieten van rust en ruimte. Maar ook in dierenparken, met speciale projecten of fotobewerking kan ik me uren vermaken.
Sinds een paar jaar ben ik lid van een fotoclub waar veel aan natuurfotografie gedaan wordt maar ook de uitdaging van andere onderwerpen niet geschuwd wordt. Zo ontwikkel je ook andere vaardigheden en kan je van anderen leren.

Op mijn site is geen ruimte voor veel foto's, ik zal daarom trachten regelmatig andere foto's te plaatsen. Ook op de site van de Fotoclub zijn in het ledenalbum foto's van mij te vinden.

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het gastenboek en ik sta open voor opbouwende kritiek waar het mijn foto's betreft.

Heb je verder nog vragen neem dan gerust contact met op met mij via het contactformulier.

Ik wens je veel kijkplezier,

Groet, Claudia