Welkom op de pagina van Claudia's Cleaning Service

Claudia's Cleaning Service is een éénvrouws bedrijf die inmiddels al meer dan 12½ jaar bestaat. Enkele klanten maken ook al vanaf het begin gebruik van mijn diensten. 

Daarvoor heb ik voor verschillende schoonmaakbedrijven gewerkt maar in 2011 heb ik de keuze gemaakt om voor mijzelf te beginnen. Een aantal factoren hebben daarbij een rol gespeeld, te noemen: communicatie en hygiëne. Dat liet nogal te wensen over. Verder vind ik betrouwbaarheid en klantgerichtheid van groot belang.


Uw interieur is het visitekaartje van uw organisatie. Een schoon interieur maakt dat niet alleen uw werknemers, maar ook uw klanten zich prettig voelen.

Uw werknemers hebben meer werkplezier met een schone en frisse werkplek. Zij presteren daardoor beter en het ziekteverzuim zal dalen.


Ik verzorg voor u het schoonmaakonderhoud van:

* kantoren

* kantine's

* sanitair

* glasbewassing binnen

* het wassen van hand- en theedoeken ect.


mijn werkgebied ligt in Stadskanaal en omstreken. ook heb ik een aantal klanten in Emmen. Bij mijn huidige klanten werk ik tijdens kantooruren. Dit heeft als voordeel dat ze geen sleutel hoeven af te geven.


heeft u verder nog vragen neemt u dan gerust contact op via het contact formulier, ik zal dan zsm contact met u opnemen.